Ανακοίνωση επιτροπής εργαζομένων Flash 96

Από την ανακοίνωση του Τζίμη Πανούση αλλά και από όλη την εσωτερική επικοινωνία μεταξύ Πανούση, Επιτροπής Εργαζομένων και Διαχειριστή, είναι προφανές ότι υπήρξε μια μεγάλη παρεξήγηση.

Για την επιτροπή των εργαζομένων αυτοδιαχείριση είναι ένας σταθμός με δομή, οργάνωση, κανόνες δεοντολογίας και περιεχόμενο που προσπαθεί να φτιάξει ένα ραδιόφωνο ελεύθερο, πλουραλιστικό και ενημερωτικό με όλες τις σημασίες της λέξης. Χωρίς εμμονές, ιδεοληψίες, αποκλεισμούς και ύβρεις.

Από την άλλη πλευρά σκοντάψαμε στο ιδεολογικό παλιμπαιδισμό κάποιου που μπερδεύει τη σάτιρα με την πολιτική κριτική και την αυτοδιαχείριση με την ανάγκη του για εξουσία πάνω στον σταθμό και στους εργαζόμενους εφ'  όλης της ύλης.

Εμείς επιλέξαμε να μην έχουμε αφεντικό έστω και αν το ξεκίνημα αυτής της πορείας έγινε λόγω ανάγκης.

Όποιος πιστεύει ότι γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια, το απόλυτο ραδιόφωνο και την απόλυτη μουσική, από μόνος του δεν έχει θέση στον "φτωχό" αυτοδιαχειριζόμενο Flash 96.

Όποιος πιστεύει ότι η επωνυμία του, του χαρίζει ασυλία, δεν έχει καμία θέση στον Flash 96.Η επιτροπή των εργαζομένων                                                        Ο Διαχειριστής